Ikke bli skremt av den lange ingredienslisten - det meste er krydder. Jeg har lagt ut en oppskrift på kylling tikka masala før, men på lørdag lagde jeg denne og den ble enda bedre enn den andre varianten
Da vi fant denne oppskriften på Trines Matblogg, ble vi overbevist. . Hjemmelagde fiskekaker har virket som et stort prosjekt som vi ikke har våget å kaste oss over
ny og sunnere vri. Det ble en appelsinfromasj med en ny vri. Hell det over på glass eller i en stor skål og la det stå i kjøleskap i ca 3- 4 timer til det er stivnet
I år har jeg laget en ny type saft som jeg selv synes smaker ekstra godt. Eplene grovhakkes og blandes med bærene, vann helles i og det hele koker kraftig i ca 30-40 min. 4-5 dl sukker. 4-5 dl sukker
GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Ribberull ala kjøkkenmagi. Surr bomullstråd godt og stramt rundt og pakk den stramt inn i plastfolie, jeg brukte 3-4 lag plastfolie. La den avkjøle 10-15 minutter
Mørere kjøtt en hvalkjøtt finnes ikke ♥ Mørt - Saftig - Smakfullt ♥. Spis & Nyt ♫. Har du litt fruktsalt (Nyco) oppi kokevannet, beholdes grønnfargen ekstra godt
——————————————————————————————————————————————————-. 3-5 dl avhengig av hvor mange som skal ha mat). 1-2 ts. I mixed the macaroni with creme fraiche an 1-2 teaspons of mild curry paste. 1-2 ts Tikka Masala indian style curry paste
Dagens fristelse blir en ny variant av Vanilje cupcake…. En ny variant av vanilje cupcakes. Mel-blandingen siles minst 5 ganger. Sett det hele i en for-varmet ovn på 175 C i cirka 15-20 minutter
FacebookGoogleE-postLik dette. Ta så platen ut og bland godt før du strør enda litt mer sukrin over og 20 nye minutter i ovnen. Så tar du brettet ut igjen og blander godt og strør litt kardemomme over og sukrin før det er 20 nye minutter i ovnen. 20 nye minutter i ovnen
Her kommer en ny oppskrift på boller med en hemmelig ingrediens. Det er søndag og selv om jeg ser mange av dere har testet ut bolleoppskriften min fra både bloggen og boka har jeg faktisk testet ut en ny oppskrift ned noe mindre sukker
Med denne oppskriften så kan jeg love deg at du tar gulrotkaken til nye høyder…. De var først en nyhet, men folk likte dem så mye at gulrotkake ble standard dessert
Jeg lovet en mer høstlig versjon. Fortsatt ganske oversized, men om du ønkser en enda smalere versjon er det ingen problem å legge opp færre masker, og/eller strikke den enda lengre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.