Bruk bringebær-og sitronfyllet mellom lagene i kaker, eller til å dekke hele kaker med. Bringebær er både søte og syrlige, og sammen med sitron får får fyllet en frisk ettersmak
Kokospudding er en favoritt hjemme hos oss. Rør forsiktig inn gelatinplatene som først har ligget fem minutter i kaldt vann og deretter er løst opp i noen spiseskjeer med kokende vann
Gjør du noen få ekstra triks med riskremen, blir den så veldig mye bedre. Ha avkjølt riskrem og avkjølt bringebærsaus/ coulis over på fine glass og server straks
Ha på coulisen og pynt gjerne med friske bringebær og mintblad. Hell fløten i en gryte og skrap frøene ut av vaniljestangen og hiv det oppi sammen med fløten
- FREDAG - Lyst til å overraske med en supergod og frisk dessert i helgen. - Start med gelatinplatene. (Helst med en svi-sikker bunn) Deretter tar du litt revet limeskall, sukker, honning og kremfløte i kjelen
En gang jeg var på Hoelstuen fikk jeg to desserter for sjefen visste hvor glad jeg var i sjokoladefondant, i tillegg var jeg gravid så jeg unnskyldte meg med at jeg trengte det
Se også eget innlegg med Panna cotta medjordbærcoulis. Vaniljepuddingen kan toppes med ulike frukter, bær og sauser og du finner allerede mange varianter her på Det søte liv
Dette er en typisk jentekake og bringebærcoulis kan erstattes med appelsin- eller sitronsaft. Smørkremen hadde garantert blitt et tungt innslag hvis ikke syrlig bringebærcoulis hadde blitt tilsatt for å komplementere smakene
Jeg laget noen i porsjonsformer som jeg serverte etter middagen på lørdag kveld, men resten hadde jeg i en bolle som jeg tok med til mamma`s sømdagsmiddag
I Italia serverer de den gjerne med ville bær, karamell, sjokolade saus eller frukt coulis. I Italia serverer de den gjerne med ville bær, karamell, sjokolade saus eller frukt coulis
Herlig smakfull dessert med sprø marengs og en nydelig, litt syrlig jordbærcoulis. det er sikkert godt med sprø marengs eller pikekyss, som det også kalles -til isen
Kanongodt var dette og spesielt blandingen med bringebær coulis. Storfint besøk fra Hinna i kveld og sviddå var klar for nye utfordringer sammen med trykkokeren og spuma flasken
) Det er en skikkelig vakker morgen her i Oslo i dag, med fuglesang og blå himmel. Ja det er jeg i gang med dag fjorten av dietten, dette er jo en diett som er ment å vare bare i to uker
Denne panna cottaen er laget med kokosmelk og fløte med en frisk mangocoulis og mangosalsa med mynte på toppen, og er en perfekt avslutning på et deilig måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.