Den var kjempegod og den lille biten som ligger igjen i kjøleskapet er fortsatt saftig. Siden en av gjestene ikke tålte laktose, hadde vi en laktosefri yoghurt
Jeg hadde nemlig ikke rømme, ikke panacotta og ei heller sitronessens eller lemoncurd. Denne kaken har jeg laget selv,etter å ha slått sammen litt ulike oppskrifter på sitronkake på nett
cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
Enkel, frisk og god formkake med deilig sitron og kokos smak. Bland det tørre, mel, vaniljesukker,bakepulver og kokos og vend det forsiktig inn i eggedosisen
Forretten gjestene fikk denne gangen besto nærmere bestemt av stekt steinbit, kokos- og korianderskum i sylindere av sprøstekt serranoskinke, og nordmørstang med lime og soyasaus
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Dette er en stor langpanne)500 g smør500 g sukker6 egg2 dl melk500 g hvetemel3 ts bakepulver5 ts vaniljesukkerskall og saft av to sitronerGlasur. 125 g Philadelphia kremost100 g smør4 dl melis3 ts vaniljesukkerSett ovnen på 175 grader Rør smør og sukker hvitt Tilsett egg, ett om gangen Tilsett saft og skall av sitroner Bland godt og ha dette i en stekeform på bakepapirStek i ca 45 minutter på 175 graderAvkjøl kaken og ha på glasur hvis du ønsker
Ennå ligger årstiden på vippen, ennå vingler våren i det magiske tomrommet hvor alt bare er knopper og løfter om sommer, før den bryter ut i all sin prakt
OK, det er mange thaisupper som er så godt og «tom kha gai» er helt klart en av mine favoritter i det thailandske kjøkkenet og som er heldigvis enkel og lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.