Kokos-ananas og banan -sjokolade cupcakes!
Baking Projects By Lene
Baking Projects By Lene
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 120 g hvetemel
  • 140 g sukker
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • en klype salt
  • 40 g usaltet smør,romtemperert
  • 1,2 dl kokos
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 1 egg 9 hermetiske ananasringer,kuttet i småbiter
  • tørket kokos til pynt
  • Banan og sjokoladecupcakes: 120 g hvetemel
  • 140 g sukker
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt ingefær
  • en klype salt
  • 80 g usaltet smør
  • 1,2 dl H-melk
  • 2 egg 120 g most banan
  • 40 gram revet mørk sjokolade
  • Sjokolade topping: 300g siktet melis
  • 100 g romtemperert usaltet smør
  • 40 g kakaopulver
  • 0,4 dl H-melk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.