følg nøye med mot slutten av steketiden slik at knekkebrødene ikke blir for mye stekt. Jeg spiste frokost hos bestevenninna mi en dag og fikk servert disse knekkebrød som mammaen hadde laget
Smør røren ut i ei langpanne kledd med bakepapir - jeg bruker rn slikkepott til å spre røren med. Oppskriften fant jeg inne på ei facebook-gruppe for ei tid tilbake og av de variantene jeg har laget av grove knekkebrød så er dette min favoritt
Bruk en gryte med stor grunnflate, det er fint å ha litt plass å karamellisere mandlene på. Brente mandler skikkelig julesnadder og kan også bli fine julegaver
Bland olje, salt ogmandler i en bolle så alle mandlene dekkes med olje og salt. Salte mandler er også veldig enkle å lage, de er sunne og smaker kjempegodt
Deles med pizzaskjærer før steking. Deles opp og avkjøles på rist. Oppbevares tørt og i romtemperatur. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 time og 15 minAntall. 1 plate = 18 knekkebrød. Jeg bruker å dele i 6 på langsiden og 3 på kortsiden. Skru av ovnen og la de stå i 5 minutter til. -Julia- 1 time og. 18 knekkebrød
Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Nå sitter jeg og skriver på et manus, hva det blir skal jeg dele med dere når tiden er inne
Bland sammen sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkefrøog linfrø i en bolle. Med hjemmelagde knekkebrød på kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid
Og start mandagskvelden med gode sunne knekkebrød. Her kan man bytte ut alle flakene med havregryn. Laget like godt en ny oppskrift,og skal du følge denne slavisk,er en tur på helsekostbutikk e
Jeg rotet litt rundt på nettet og fant opptil flere oppskrifter på brente mandlerog bestemte meg for å ta utgangspunkt i noen av disse, men med mine egne modifikasjoner, noe som gjør mine til et mye sunnere alternativ
Dekk to stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover de to stekebrettene. Det er viktig at du smører bakepapiret med smør eller olje, slik at knekkebrødene ikke sitter fast i bakepapiret
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Grunnen til at jeg heller av halvparten, er at oppskriften er nok til to stekeplater medknekkebrød, og hvis jeg blander i alt vannet på en gang, så tykner den så mye på grunn av fiberhusken, at den er vanskelig å få smurt utover når jeg kommer til brett nummer to
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.