Bruk en slikkepott med litt vann på, så går det lett å få røren jevnt og tynt utover. 4 dl havregryn. Stekes ved 160 grader med varmluft. Skulle noen av knekkebrødene ikke være helt sprø når du tar de ut av ovnen, kan du brekke de fra hverandre og legge de på stekebrettet igjen, sette stekebrettet inn i stekeovnen på 100 grader med en gløtt på stekeovnsdøren og la de ettersteke til de blir sprø. 4 dl havregryn
Vi er igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Godbitene kan være alt fra gjærbakst til sunne havregryn cookies som dere får oppskrift på i dette innlegget
Vi må plukke ut alt som er med på å dra oss ned i grøften. I denne oppskriften kan du både bruke havremel eller havregryn som du selv finmaler i en matprosessor
Smør røren ut i ei langpanne kledd med bakepapir - jeg bruker rn slikkepott til å spre røren med. Stek med ovndøren lukket i 35 minutter. Stek med ovndøren på gløtt i nye 35 minutter- jeg setter skaftet på ei tresleiv imellom, ellers bli min ovn for åpen
Nyt nystekt knekkebrødmed favorittpålegget ditt. 5,25 dl grovt speltmel5,25 dl havregryn2,25 dl sesamfrø3 dl solsikkefrø1,5 dl linfrø1,5 dl kruskakli1,5 ts salt10,5 dl lunket vannSett ovnen på 180 grader varmluft. Fordel røra utover 3 bakepapirkledde stekebrett med en slikkepott eller hendene og sett alle brettene i ovnen. Etter 10 minutter tar du ut ett og ett brett og ruter opp i ønsket størrelse med et pizzahjul. 5,25 dl havregryn
Dekk to stekeplater med bakepapir. Følg med på dem at de ikke blir mørkebrune/brente. Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp
Deles med pizzaskjærer før steking. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 2 dl havregryn. 2 dl havregryn
Du kan tilsette eller bytte ut en ingrediens med finhakkede nøtter eller kokos. 5 minutter ta brettet ut av ovnen og lag ruter med en skarp kniv eller et pizzahjul og sett brettet inn i ovnen igjen, og stek videre i ca
Med hjemmelagde knekkebrød på kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid. Selv synes jeg det er supert å kunne ta meg noen knekkebrødmed masse godt pålegg til frokost eller lunsj
Rør sammen med slikkepott. En liten porsjon med ca 16 knekkebrød. Stek på 150 grader, ta brettet ut etter 10 min og rut det opp med en pizzaskjærer slik at du lett kan dele de etter de er ferdige. En liten porsjon med ca 16 knekkebrød
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Disse knekkebrødene er med chiafrø som gjør de ekstra sunne og gode. Hell den våte røren over på smurt (med nøytral matolje) bakepapir og stryk utover med feks en slikkepott, Det skal være et tynt lag (så tynt som du liker knekkebrødene)
Følg med på dem at de ikke blir mørkebrune/brente Ta brettene ut av ovnen. Ta tak i bakepapiret på hver side og snu knekkebrødene ned på platen med baksiden opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.