Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Har du ikke prøvd å ha rømme i kake før, har du sjansen nå. ) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også
Kylling i hjemmelaget sursøt saus. 10. 03. 2016 kl. 19. 31 i. Middagsmat. 4 kommentarer. Som jeg har sagt gang på gang, hva er vel bedre enn mat laget fra bunnen av
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Perfekt nå etter julen og alle dens utskeielser. Nemlig kake uten mel og hvitt sukker. Denne er både glutenfri og lavkarbo, lavkarbo vil si at det er brukt ingredienser med svært lavt karbohydratinnhold pr 100 gr vare
Potetkaker/lomper (glutenfri/lavkarbo). 04. 10. 2014 kl. 21. 53 i. Glutenfri. 4 kommentarer. Potetkakene smakte like gode som da jeg var liten og stod rundt steiketakken til Marta ,en helt fantastisk reservebestemor jeg hadde da jeg voks opp
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Jeg testet ut en ny oppskrift jeg fant på godt. no i går, og herlighet for en suksess dette ble. Barna var super happy for hva de fikk servert, og minsten mente at dette burde jeg lage oftere
Dette er oppskriften på gulkremen som lages til Suksesskake. Denne kremen bruker jeg også til å fylle makroner med, derfor har jeg lagt denne som egen oppskrift
Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp. Disse polarbrødene er også veldig gode, litt grovere enn de forrige brødene
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.