Jeg føler allerede jeg lever opp til punktene i Sunn Fornuft-plakaten ganske godt, men ønsker allikevel å støtte prosjektet, og i samme omgang forhåpentligvis inspirere andre bloggereog internettpersonligheter til å gjøre det samme
Vi hadde gjort i stand til pølsefest og kaker, ordentlig barnebursdag. Fremdeles et lite barn når det gjelder gaver og vil helst få de innpakket og ikke vite hva det er
Størst av alt er kjærligheten,,,og om hjerte har valgt sin utkårede, så lar det seg ikke stoppe av ubetydelige hindringer… Det å være menneske innebærer utvilsomt vanskeligheter, men elsker man en person, så elsker man alt
I grunnen gjelder igjen den gamle klisjeen om at det kun er fantasien som setter grenser. Her har du i alle fall en oppskrift på fylte, grove pannekaker med blant annet juksekjøttdeig, sopp, revet gulrot og tomatpurè
Dei kokte kål av kjøt og flesk, dei tilsette også erter og gryn frå eigen kålhage,. Ofte måtte karfolka hjelpe til med å hogge opp kjøt- og beinstykka som skulle i kålen
Har du vært i Tyrkia har du helt sikkert sett ayran, en naturell drikkeyoghurt helt uten søtningsstoffer som er nærmest for nasjonaldrikk å regne i landet
Det er lørdag og tid for kos. Helg for meg betyr litt av det usunne og litt av det sunne. Desse bountsjokoladane er knallgode og eit kjempegodt alternativ til den mindre sunne varianten
Endelig har jeg funnet tid til å skrive et kjapt innlegg om det vi koste oss med i helgen (ovenfor ser du det som ble igjen selv om jeg sa jeg ville ha nok til et pent bloggbilde -grrrr
Scones smaker helt fantastisk godt når de er rykende varme…med et tykt lag med syrlig og god lemoncurd og en kopp med kruttsterk presskannekaffe som er så sterk at man virkelig våkner om morgenen
Det er skjært ut fra en ryggvirvel, tverrsnitt av ytrefilet og indrefilet,. Servert med estragon & sjalottløk poteter, crispy grønnsaker og rødvinsaus ♥
Kyllingfilet skåret i mindre biter og stekt i litt olje sammen med bambusskudd og paprika, krydret generøst med både karri, gurkemeie, timian, salt og pepper
Han sitter på en stor kunnskapsbank om tradisjonsmat, tradisjonelle tilberedningsmetoder og ikke minst forskningen tilknyttet både denne og andre dietter
Det høres så klisje ut, men det er jo faktisk sånn. Jeg finner ikke helt tid til alt jeg vil om dagen, så jeg beklager at det er litt lite struktur på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.