Oppskrift på eplekake. Nå nærmer det seg høsting av norske, saftige og friske epler. Det finnes ikke noe bedre - og det må feires med en klassisk eplekake
Oppskriften som jeg bruker er av den klassiske varianten man vil kunne finne på norske koldtbord, som i tillegg til de ovennevnte ingrediensene inneholder druer og ananas
no og så poster jeg bildet på slutten av oppskriften til inspirasjon for andre. Jeg har prøvd uendelig mange oppskrifter og er så fornøyd med denne – enkel, god, myk i midten og en tynn crispy skorpe på toppen – naaam
La kaken kjøle seg helt ned (gjerne i kjøleskap), før du løsner den forsiktig fra springformen (Bruk en skarp kniv langs innsiden av kanten på springformen for å løsne ringen
Lego, monster high, egenkomponert smoothie og boller står på menyen. Sommerferien er i gang for fult og nabolaget koker av barn som leker og løper mellom hjemmene
Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Kjevle/kavla til en runding, pass på at deigen ikke blir for tynn, men heller ikke for tykk. ) Jeg fikk derimot trosse regnet og gå ut for att fota baksten da vi har to menn som monterer innglasningen på balkongen vår
no og så poster jeg bildet på slutten av oppskriften til inspirasjon for andre. Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli
ta ut kaken og hvelv den over på et sukkret bakepapir. vennlig hilsen Olavs kulinariske verden. på 10 min. så det tar sånn ca 20 min, fra denne kaken kun var tenkt på til den står på kaffe bordet. smør en langpanne på 30x40 cm godt, eller kle den med bakepapir. stek kaken midt i ovnen på 250 grader i ca. riv forsiktig av bakepapiret fra kaken og smør på 2 dl stivt syltetøy. 10 min så det tar sånn ca 20 min, fra denne kaken kun var tenkt på til den står på kaffe bordet
Jeg fikk lyst til å prøve meg på forskjellige fremgangsmåter som stavmikser-majones. «Klassiske sauser» er min nye mini-serie med oppskrifter på sauser
Dette er ikke noe jeg har gjort så mye tidligere, det er faktisk kun andre gang jeg bruker RI på en kake, så det var både krevende, spennende og lærerikt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.