Baking er kjemi, men det betyr ikke at man ikke skal prøve seg på nye oppskrifter og varianter. En liten oppskrift jeg satt sammen i går kveld, jeg elsker jo å prøve nye oppskrifter
Er du tålmodig og flink, så kan du jo lage dine egne tortillalefser, men de som har fulgt bloggen min vet at jeg ikke har verdens beste kjemi med ting som involverer mel, uansett hva slags mel … men jeg kommer meg altså (mer om det senere)
Her er vi inne på kjemi og biologi. Chiafrø er fast innventar i min kjøkkenskuff. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Guro er ansatt ved Gastronomisk Institutt i Stavanger og er også utdannet sivilingeniør i kjemi- og bioteknologi med fordypning i organisk kjemi ved NTNU i Trondheim og Insai Toulouse
Her er vi inne på kjemi og biologi. Chiafrø er fast inventar i min kjøkkenskuff. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle - og dermed bli til deilige små hverdags desserter
De du daglig har en god kjemi med, ler og flørter med, uskyldig til nå. Julebordene står for døra. Sammen med julebord er det flotte velkledde pene kollegaer
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Nøyaktig på gram, baking er kjemi. LikFacebook32Twitter0Google+0Pinterest0. Det hele startet en mørk desemberkveld lenge før makronbølgen som nå feier over landet…Jeg hadde nemlig kjøpt meg en litt rar bakebok som inneholdt oppskriften på makroner
Gjærbakst er jo kjemi. LikFacebook62Twitter0Google+0Pinterest1. Jeg har lest meg opp på gjærbakst og for å si det sånn, jeg har prøvd de flest variantene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.