Alle venninner skottet av misunnelse på disse nye franske “kakene” som vi kunne servere. Det hele startet en mørk desemberkveld lenge før makronbølgen som nå feier over landet…Jeg hadde nemlig kjøpt meg en litt rar bakebok som inneholdt oppskriften på makroner
mars har jeg laget to sjokoladekaker, en bløtkake, en langpannekake, to omganger med kjeks, en iskake, en porsjon cupkakes og i skrivende stund lager jeg den fjerde porsjonen med makroner
For flere herlige smaks kombinasjoner til makroner kan du ta en titt Her. Helt greit spør du meg, for er det en ting som får slutt på tålmodigheten min på kjøkkenet så er det alt som har gjær, må eltes eller heves
Siden makroner tar såpass lang tid å lage er det bedre å lage en stor posjon slik som denne. Men jeg er sta som et esel og gir meg ikke, så derfor prøvde jeg meg frem med x-antall oppskrifter, og fant tilslutt en måte som funket for meg og som gjorde at jeg gikk det til
disse små delikate marengskjeksene, er det større rom for å mislykkes, det tok et par forsøk før jeg fikk det til, og det ble en del makronersom ende i komposthaugen,
Jeg ble veldig glad da min gode venninne Anna lærte meg opp til å lage makroner helt selv - og her kommer grunnoppskriften, og den er slettes ikke vanskelig
For å få sånne fine mønster dere ser på bildet under, må du bare blande inn konditorfargen halvveis, slik at det er klare skiller mellom den hvite røren og den fargede
Ha i farge om du ønsker det. Franskemakroner er utrolig godt… Og med mye tid hjemme fikk jeg endelig tid til å både skålde mandler, tørke dem og male dem
Ingen kommentarer. Dette er min variant av franskeMakroner. Makroner. Til dette bruker jeg bare en brødpose som jeg klipper ett lite hull i , men har du sprøytepose er det fint
Mens makronene stekte fylte leiligheten seg med en nydelig kokosaroma og jeg fikk plutselig lyst til å reise langt bort til en sydhavsøy og legge meg på standen med en cocktail i hånden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.