Kjøttfri dag - eller grønne muligheter?
Ellen wollen
Ellen wollen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 dl
  • 1 liter grønnsakbuljong
  • 1 løk, hakket
  • 25 g tørre grønne linser som du skyller og koker møre i grønnsakbuljong,
  • cirka 20-30 minutter 4 ss hakkede blandede nøtter, frø og tørket frukt
  • eller
  • 1 ss hakkede valnøtter eller hasselnøtter
  • 1 ss hakkede
  • pinjekjerner
  • 1 ss hakkede tørkede aprikoser
  • 1 ss hakkede tørkede blåbær
  • eller tranebær
  • 1 hakket løk
  • 3 fedd hvitløk, hakket og knust
  • 2 ts
  • malt kumin
  • 2 ts malt koriander
  • salt og pepper etter smak
  • 2 piskede
  • egg
  • 2 dl brødrasp

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.