Peanøttmelet er glutenfritt, og er laga av ristede, fettreduserte peanøtter som blir malt til mel. Siden det er lillelørdag tenkte eg å dele desse fantastisk gode peanøtt proteinbarene med dere
Midt mellom julebord og alle forberedelser kan det være greit med en grytemiddag. Ha en blanding av meierismør og olje i en stekepanne med høye kanter (du kan også bruke en kjele), og brun kjøttdeigen
Frem med silikon former og litt smeltet mørk sjokolade og vips. Press deigen oppi silikon konfektformer eller en brødform kledd med bakepapir (jeg gjorde begge deler)
Karamell og sjokolade sammen med herlige, salte peanøtter. Det jeg liker så godt med cupcakes er at man kan finne vår favorittoppskrift og bruke denne som utgangspunkt, ut fra det kan man lage uendelig mange kombinasjoner
Dette er en mager rett med få kalorier. Videre stekes kjøttet sammen med løken, skru opp varmen litt. Ha så i resten i oppskriften og smak deg frem med søtstoff
*Tilsett så smør og sukkerblandingen før du tilsetter mel, sjokoladeknapper og hakkede peanøtter. 20 gr grovhakket salte peanøtter. 20 gr grovhakket salte peanøtter
Dette trenger du til 1 person. - 100 g fersk sjampinjong- ca. 10 cm purreløk- 1 ts margarin- 100 g kjøttdeig- salt og pepper- 1,5 dl vann- 1/2 kjøttbuljongterning- 1 ts soyasaus- ca
Det går litt i rykk og napp med bloggskrivinga i disse førjulstider. Jeg serverer det med en grønn salat og yoghurt naturell, som er smakt til med hvitløk og mynte
Smak til gryten med salt og pepper og vend til slutt inn ananas slik at den blir gjennomvarm. Øs gryten opp i dype tallerkener, dryss over hakket persille og server med en salat og/eller godt brød ved siden av - vel bekomme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.