Disse kakene ble ofte laget i bakerovn tidligere, men går også utmerket å lage i vanlig stekeovn. Oppskriften var en telefon unna, og ingrediensene er jo stort sett det alle har i skapet, så da ble det kveitestomp som strandmat på oss i dag
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Ettersom jeg mener at dagens oppskrift passer som mat for de som er syke, så syns jeg det var på sin plass å se hva som står i læreboken angående sykemat og sykpleie
Ha litt olje i pannen ogla den bli god og varm, ha deretter en klatt smør i. Det fins en masse ulike måter å lage den på, og man kunne sikkert vært nyskapende oglaget noe helt nytt og nytenkende med den, men bare elsker denne fisken laget på tradisjonelt vis med dampete grønsaker og sandefjordsmør
I andre oppskrifter er der gjerne både kanel og eggeplomme i, men denne enkle versjon her syns jeg er berettiget blant alle de ulike smakene i diverse jule småkaker
Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Smelt smør, og ha det i en bolle. Lag gjerne kaken en dag i forveien, den blir saftigere om den står et døgn
Kaken blir saftigere ogsjokoladekremenblir mykere og SÅ mye bedre når den er temperert. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.