Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". Dette er min tolkning av kinesisk pepperbiff - sikkert litt fornorsket - men veldig god
Fried Rice er det ultimate restemåltidet. Du kan bruke rester etter kjøtt, grønnsaker og ris fra et tidligere måltid, og bruke dette til å lage en rett som smaker eksepsjonelt godt
Til to porsjoner. 300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler
Kinesisk chilibiff er dagens rett og hvem har ikke lyst på asiatisk mat. Oppskriften inneholder klassisk kinesisk marinade og sammen friske og krydrede smaker som ingefær, chili og hvitløk
En sikker vinner i woken. Vi lagde og en annnen variant av denne, som vi legger ut neste uke. Greit når en først er igang med å wokke, så deler vi opp og prøve forskjellige grønnsaker og saus i 2 forskjellige porsjoner i wokken
Digge, nystekte pitabrød med spennende kjøttdeigfyll med spennende kinesiske smaker. Fyllet ble en litt utradisjonell kinesiskinspirert kjøttdeig-og-grønnsaksblanding som bare ble helt utrolig god
Så har du i en spiseskje ris-eddik og fire-fem spiseskjeer HoiSin-saus. Jeg har laget kinesisk mat. Jeg hadde i litt curry, for er det en ting jeg elsker, er det kinesisk curry-saus i tillegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.