Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
Retten er fargerik ogfrisk, og full av gode thai-smaker. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Rør godt omHelt til slutt tilsetter du rensede reker eller scampi og saften av en halv limeSkjær opp biffen i strimler og servér ved å legge nudlene i en bolle, biffstrimlene over og topp det hele med et dryss finhakket vårløk og gjerne ristede sesamfrø
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Den sterke gule fargen fra gurkemeie stråler opp enhver tallerken, mens krydderne kanel, nellikspirer, ingefær og kardemomme gir risen en varm og nydelig smak
Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk og kylling, bland godt. Stekte nudler. Bruk en stor en stor panne eller wok, varm opp oljen og wok grønnsakene til de begynner å gyldne og møre
Related PostsAloo chana chaatChole palak – Kikerter og spinat i currySquashmasala med spinat og kikerterKala chana masala – Sorte kikerter i masalagryteChana pulaoKhichdi – linser ogris i en gryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.