Bland sammen alle de tørre ingrediensene, tilsett vann og bland det godt sammen. Skru av ovnen og sett døren på gløtt, la brødet avkjøles helt før du skjærer i det
salt og pepper. salt og pepper. Røres sammen og la det svelle i 1 time. Trill små rundstykker og stek de midt i ovnen 1 time ca på 160 grader. 1 time Trill små rundstykker og stek de midt i ovnen
Kaken er uten melkeprodukter, gluten, mel og sukker. Kok opp melkenog løs opp sukrin melisen. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Er den hard, spe på med litt bløt/flytende kokosmelkog rør inn / visp lett for å gjøre den mykere, men pass på at den ikke blir for tynn, rør ut alle klumper
I dag skal du få oppskriften på lavkarbo brød som er kjappe og enkle å lage. De kan også i blandes ulike fyll som feks skinke, hakkede oliven, tørket tomat eller urter
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Dette skulle da være en sjokoladekake som måtte være uten melk, uten egg og glutenfri. Denne kaken har finpusset en del ganger slik at både smaken og konsistensen blir bra
Jeg har allerede advart dere om at i forbindelse med ferdigstilling av onlineprogrammet Din sunne Livsstil så kommer det til å komme en oppskriftboom på bloggen i dagene framover
Den er uten melk, egg og gluten, og samtidig lavkarbovennlig. Da jeg så gjennom Hellstrøm sine oppskrifter fra programmet “Hellstrøm rydder opp – hjemme”, fant jeg en oppskrift på blomkålsuppe uten melkog gluten
Det å skulle gjøre dette uten hverken gluten, hvete eller melk gjør at det blir en øvelse for de viderekomne for å si det sånn, men det er fullt mulig å få til et godt resultat, selv om kringlene jeg baker nå er mye mindre enn de jeg bakte tidligere
Fokostkaka ble raskt en av de mest populære oppskriftene her på bloggen. Kanskje ikke så rart, for her har du en sunn og mettendes frokost du kan gjøre klar for hele uka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.