Kidneybønneburger med grove burgerbrød
Maria Uldahl
Maria Uldahl
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 min til tilberedelse av burgere og tilbehør
  •  
  • Burgere
  • 400-500 g kidneybønner (vekt uten vann)
  • 2 ss potetmel
  • 1 egg (økologisk) eller 2-3 ss linfrølim
  • Salt og pepper
  •  
  • Brød
  • 6,5 dl fullkornshvetemel
  • 0,5 dl hvetemel
  • 0,5 dl rugmel
  • 1/2 pk tørrgjær
  • 3 dl lunkent vann (ca. 37c)
  • 1 ss olje
  • 1 ts salt
  • Sesamfrø
  •  
  • Tilbehør
  • .8 salatblader
  • 8 tomatskiver
  • 8 paprikaringer
  • . 8 skjeer maiskorn
  • Ketchup og/ eller dressing
  • Evt. noen osteskiver

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.