Fiskekakeburger med grove burgerbrød og coleslaw
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Se vår temaside for burgefestivalen her
  • Du trenger
  • Store fiskekaker i hamburgerstørrelse (Etter min smak er de med cirka 63% fisk perfekte – men det velger du selv)
  • Coleslaw som tilbehør (oppskriften finner du her)
  • Til hamburgerbrødene:Nok til cirka 10 burgerbrød
  • 2 gulrøtter, finrevet
  • 3 dl lunkent vann (ca 30 grader)
  • 25 g gjær (en halv pakke)
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 3 dl sammalt rugmel, grov
  • 5,5 dl hvetemel.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.