Stort pluss er det selvfølgelig om det er en karrisuppe og ikke minst vegansk. Denne karrisuppen ble lagd uten fersk chili, da jeg ønsket å lage en litt mildere variant nå på sommeren, men om man skulle ønske å spice det opp litt er det bare å tilsette en rød chili eller to
Her er en kjapp karrisuppe med sprøstekte ribbebiter (fra middagen dagen før). Har du litt god kyllingkraft i hus, kan du lage nesten hva det måtte være
1. Bland salt, sukker og portvin. Legg fileten i blandingen, og la det modnes i to døgn i kjøleskap. 2. Når fileten er ferdig gravet tørkes den og skjæres i tynne fine skiver
Til ferskfisk brukes torsk, sei eller hyse. Brosme og uer er heller ikke å forakte. Fisken rundrenses, skjæres i fingertykke skiver og blodranden fjernes
Kamskjell (Pectinidae) er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr. Denne familien skiller seg fra andre muslinger først og fremst ved at hengselen med ligament og lukkemuskelen mellom skalldelene er betydelig større
For noen uker siden gjorde idErik og jeg en filmjobb på Universitetet i Nordland. Mens vi pauset i kantina kom en gammel skolevenninne bort og så liksomstrengt på meg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.