HER er oppskrift på korianderdressing. Lag store tykke karbonaderog ha de på en god og varm stekepanne, snu med jevne mellomrom etter at varmen er skrudd ned
Velger du å bruke kjøttdeig og ikke karbonadedeig i hjemmelagde karbonader, så er det helt greit. Det er egentlig veldig enkelt, og du kan tilsette akkurat det du ønsker i karbonadedeigen
Jeg vet at det ikke er så vanlig å tenke på indisk måltid med grønn farge (såfremt det ikke er en rett med spinat), det mest vanlige er rød eller gul farge på sausene på grunn av gurkemeie
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Sil av grønsakene og server hjemmelagede karbonadermed søtpotetmos, grønnsaker og sjysaus. Mens potetene koker, blander du karbonadedeig med pepper og steker i meierismør på middels høy varme
Nå tenker du muligens, nei enda en oppskrift medkoriander gitt. Servert med raitamiks som dipp. Er hun ikke lei, men faktisk så er jeg selv virkelig overrasket over bruksområder og omfanget av pastene mine
Smak til med salt og pepper og hell sausen over potetene. Før servering strødde jeg på litt fersk koriander, men den kan du sløyfe om du ikke har, men den gir en fin smak og det ser veldig delikat ut
Kjøpe kjøpekarbonader klarer jeg ikke å spise, men hjemmelagde er noe helt annet. Skru så temperaturen ned på helt svak varme, og snu de med jevne mellomrom til de er gjennomsteikt
Til karbonader for fire personer og rotmos for fem personer brukte jeg. Smak til med salt og pepper. Jentene her i huset er som de fleste andre barn og ungdom glad i potetstappe
Ha potetene i en ildfast form med salt, pepper og olje på. Vask og tørk potetene (beregn minst to per. Har man mat med lite smak kan man gjerne bruke masse krydder, og feks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.