70-90 gram
kjøttdeig, som du har litt krydder i. Salt og pepper holder, men om du vil ha det litt mer spennende, ta i litt Chili, Worchestershire Saus og/eller hvitløk.
Karbonadermed løk serveres gjerne på en grov brødskive med tilbehør som sylteagurk, salat og tomat. Karbonadene brunes i smør eller margarin på begge sider ved litt over middels varme
Det er egentlig veldig enkelt, og du kan tilsette akkurat det du ønsker i karbonadedeigen. Jeg har overhodet ikke fettfobi, da jeg vet at kroppentrenger fett
Det er en viktig del av dennorskearven og historien vår. English. For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner
Selv er jeg laaangt fra ferdig med alt jeg har planer om, og siden jeg har igjenen trekk eksamen også( som jeg sikkert er så heldig å få komme opp i), så får julen komme om jeg blir ferdig eller ei
Start medpotetene da de tar lengst tid, fortsett etter hvert medkarbonadene og damp nykålen. Da er det helt greit medenenkel, god gammel gjenganger til middag, som er rask og enkel og lage
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Men at jeg kunne spe karbonadedeigenmed rødbeter hadde jeg ikke sett for meg. Jeg vet jo at Junior haaaaater revet/hakket løk i karbonadene, men rødbeter gir jo så fin sødme
Fold melet inn meden slikkepott. Bland mel og bakepulver og sikt det i eggedosisen. Bland de malte nøttenemed mel og fold dette forsiktig inn i den stivpiskede marengsen
I tillegg til å smake godt er det nesten som sunt å regne, ettersom det inneholder lite sukker og verdifull og næringsrik gelatin, som bidrar med aminosyrer og proteiner som er bra for tarmen, hjernen og stor sett hele kroppen
Her er en god middagsrett med kokt blomkål, mandelpoteter, rognebærgele og en god peppersaus. - Også var det meg og porsjoner da, jeg skriver porsjoner ikke personer -her i huset er i hvert fall mange som spiser mer ennen porsjon
Kjøpe kjøpekarbonader klarer jeg ikke å spise, men hjemmelagde er noe helt annet. Skru så temperaturen ned på helt svak varme, og snu de med jevne mellomrom til de er gjennomsteikt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.