2 totalt
med lager og kontor er det ca. 325m2 er i Gavehusets eige. I første omgang har vi lagt lokalet ut for sal, men om det skulle vere av interesse å leige ser vi også på dette som eit alternativ. Når eg valgte å legge den ut for sal var det med tanke på å kun selje lokala og ingen plikt til varelager etc. Eg kan ikkje kalle meg ei businessdame så derfor ligg det ikkje heilt for meg det med å leige ut eigde lokale. Eg kunna sjølvsagt invitert inn fleire som kunne leige som lager, kontor eller kanskje hadde dette vore ypparlege lokale for eit VINMONOPOL – men der er eg då ikkje…eg vil helst at vi skal ha ein liknande butikk her i vågen.
Ikke anbefalt med tanke på fuktskader, men jeg kan ikke la vær. Kanskje du finner deg en ny livrett. Jeg heier på personlige oppskriftsbøker – spesielt om de kan gå i arv
Sjokoladen kan enten være forskjellige varianter av ren steviasjokolade (lys, mørk, hvit), din egen hjemmelagde sjokolade, annen sukkerfri sjokolade (Anbefales ikke), eller i verste fall vanlig sjokolade
Dette gjør at vi kan føle oss mett av én type mat, men sulten på en annen. Ettersom middager sjelden inneholder mye søtt, føler mange av oss at måltidet mer enn gjerne kan avsluttes med en deilig dessert
Folketettheten på lesesalen har fordoblet seg i løpet av de siste ukene, og kanskje blir det i alt eksamensstresset veldig lett å kjøpe seg middag i kantina heller enn å lage klar noe hjemme på forhånd
Dette kan du ikke forlate før det taes av varmen for godt. Kan du tenke noe slikt. Saus laget på hvetemel bør koke ei stund, 20 min er bra, men den kan fint stå å putre innpå en time
Den som er syk på en fridag, er virkelig syk… I dag er en sånn dag hvor det ikke gjør noe om man suller rundt på treningssenteret i mange timer, det er en sånn dag hvor du kan trene akkurat når du vil og få masse ut av økta… Treningsfri i dag
Bland inn eggene - ikke pisk unødig lenge, da kan pannekakene bli seige. Her om dagen ringte Studenten hjem for å høre hvordan jeg lager pannekaker, når jeg ikke har Toro-pose
1. Krydre kyllingbrystene med et godt krydder. Jeg bruker sitronpepper og grillkrydder. Det funker for meg, men det finnes sikkert mye bedre krydder der ute
. Etter å ha rørt sammen det tørre, hadde jeg i smeltet sjokolade. Rørte sammen og helte i litt ekstra lett melk slik at røren ble litt bløtere, men samtidig fast
Vil tro at du kan lage den uten hampefrø, men jeg har kjøpt mine på en helsekost for litt siden. Den kan fint brukes i både salater, middag, pålegg og mye annet godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.