Strødde over oppskjærte biter av resten av dagens frokostrundstykker, et var ferdigstekt og et var halvstekt (derfor fargen er så udelikat)Her kan du bruke det du har av brød eller rundstykker eller brødrasp
Her lager jeg mitt eget ved å tørke loff og deretter kjøre den i hurtigmikseren). Middager. Dette er en stor porsjon, som rekker til 5 til 6 personer, vi toi spiste en del i dag og har fryst ned to middager til. 400 g makaroni 500 g røkt torsk (eller annen hvit fisk) 1 l h-melk 1 dl hvetemel 1/2 ts malt muskat (kan helt fint sløyfes om du ikke er glad i muskat) 4 eggeplommer 4 eggehviter 3-4 ss griljermel (TIPS. Her lager jeg mitt eget ved å tørke loff og deretter kjøre den i hurtigmikseren) 100 g bacon. 400 g makaroni 500 g røkt torsk (eller annen hvit fisk) 1 l h-melk 1 dl hvetemel 1/2 ts malt muskat (kan helt fint sløyfes om du ikke er glad i muskat) 4 eggeplommer 4 eggehviter 3-4 ss griljermel (TIPS
). Middagsretter. ). Når jeg har kveldsvakt er det greit med en lettvin middag. For når jeg skal lage middag før arbe, er det veldig greit at det ikkje tar så veldig lang tid
(ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. For sunn middag som lager seg selv på under 20 minutter, hvor restene er perfekt som lunsj dagen etter, og som i tillegg koster under 20 kroner per pers, er jo intet annet enn gull
Kutt opp løken i små biter og stek den i olje på medium(+) varme til den blir gyllen. ). Nå over til gårsdagens middag som jeg selvfølgelig tenkte å dele med dere
(Ikke stek løken for mye slik at den blir brun) Tilsett så gulrøtter og oregano. ). Kjøttsaus600-800g karbonadedeig100g bacon1 løk2 fedd hvitløk2 gulrøtterOregano krydder2 bokser hermetiserte tomater med basilikum4 dl kjøttkraft (kjøttbuljong)Olivenolje/smør til stekingSalt & pepperSukkerFersk basilikumMakaronistuing. Deretter heller du over ostesausen med makaronien og topper herligheten med revet ost (det holder med resten av det du har igjen av både revet ost og parmesan) Gjerne krydre toppen med litt tørket oregano før du slenger den inn i 215-220 grader i ca 20 minutter
Hva skal du ha til middag idag. Til 2 personer trenger du. 300 g kyllingfilet, 1 løk, sukkererter, 2 gulerøtter, 2ss ingefær, 1 rød chili, 1 boks kokosmelk, 1 sitron, ris, 1 fedd hvitløk, Chilisaus
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter
Det er kanskje mange av dere som har middagsrester fra i går (det har vi), men om dere ikke har det og er klare for en smakfull og sunn middag så får dere det servert her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.