Kål i kokos! Sommerkål til lunsj eller middag.
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/4 hode sommerkål, i strimler.*
  • 1 ss olje, gjerne kokosolje.
  • 1 hode sommerkål, skjær vekk den tykke stilken, strimle kålen.
  • 1/2 løk, i strimler, eller 2 hakkede sjalottløk.
  • 1-2 fedd hvitløk, etter smak.
  • 1 rød paprika, i strimler.
  • 1/2 -1 boks kokosmelk. Kjøp en boks som skvulper når du rister på den.
  • 1-3 ss thai green curry paste (jeg velger en uten msg/E621, les på ingredienslisten, evt. lag din egen curry paste).
  • Frisk koriander.
  • 1-2 never cashewnøtter, ristede.
  • Salt og evt chili (sambal oelek er godt)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.