Bruk hendene til å lage små kuler med deigen på størrelse med en ping-pong ball. no og så poster jeg bildet på slutten av oppskriften til inspirasjon for andre
Tilsett mer ris hvis du synes det blir for mye sjokolade. Jeg synes deter veldig godt men disse kan godt utelates hvis man ikke har romessens, eller hvis man ikke er så glad i smaken av det
Deterjo utrolig mye å velge mellom. Hjortetakk – fra Fru Timian, fra Det Søte Liv. Detteer grunnlaget jeg bygger meg på, men hva skal jeg lage utover de to
Jeg elskerdet med eggesalat, tomatsild ellersursild-egentlig alt av julepålegg igrunn. -ca. Er litt usikker på hvor vanlige de er i resten av landet, men her i distriktet er sirupskake julebrødet fremfor noe
-noen dråperWiltonfarger i ønsket farge. -ca. Hva er vel mer "julete" enn det. Dette får du kjøpt hos f. Denne oppskriften ersuperenkel, og gir marsipan som er veldig lett å jobbe med
Den har fulgt oss i mange generasjoner og dethåper jeg den kommer til å fortsette og gjøre. Enten elsker du deteller så hater du det - ingen mellomting, deter ofte den litt 'geleaktige' konsistensen mange sliter med
Muscat fra Languedoc- Roussillion, ikke polvare, Eiswein fra Tyskland/Østerrike polvare, Sauternes fra Boredaux og Tokaijer fra Ungarn, disse fåes på polet
Og med detkommerjo "styggen på ryggen" snikende. Deter en god stund siden jeg har blogget. syk hadde han nok vært lenge, uten at jeg helt skjønte hvor alvorlig det faktisk var
Her i huset må vi typ gjemme det fra oss selv (vi skal jo liksom på sol og bad semester snart. Selvom deter busenkelt å lage erdet ikke desto mindre godt
Vi melder oss på konkurransen på matbloggsentralen der man skal lage en pepperkake-kake. Deter en litt sunnereversjon da vi har byttet ut sukker med tagatesse så deter kun karbohydrater i sjokoladelokket
grovkornet sennep og svensk hjemmebakt tunnbrød setter prikken overi-en. Det skal ikke så mye til, noen ekstra fine blomster, litt mere stearinlys enn i fjor, kanskje en kjempesprø ribbesvor, eller en saus som løfter julemiddagen til nye høyder
Rull kulene i sukker- og kanelblandingen. TwitterFacebookGoogleLikdette. Det ble ikke disse, de var sprø helt igjennom, men smaken var det ingenting å si på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.