Gled dere til i morgen, da kommer min yndling kokusmakronermed sjokoladebiter. Når deigen er ferdi ta det oppi en skål med plast over og sitt det i kjøleskapet over natten
Melkesyrebakteriene bryter ned dårlige stoffer i melet, og resultatet er en sunnere muffins. For det første, så er det med litt gulrot som gir A-vitamin
Nå er endelig Desember her, og jeg vil derfor innlede dette inlegget med å ønske dere God Jul ♥. I går kveld prøvde jeg med på noe helt nytt, melig Biscotti
Vi er inne i ny leilighet og i dag begynte jeg på julebaksten. Jeg fant oppskriften på denne bloggen, og det eneste jeg endret på var å bruke litt mindre smør og heller litt Delfia fett i steden
Kok poteter med skallet på, avkjøl, del i to, grav en grop og fyll med godsaker. Du kan bytte bacon med spekemat, rester av pinnekjøtt, eller røykalaks
I dag kan jeg forresten dele at jeg skal blogge for kamille. Heldigvis finnes det flere sukkerfrie alternativer å få i butikken, men desverre ingen med sjokoladesmak
Delermed dere i dag en ny oppskrift jeg lagde i går, ganske så implusivt. Hadde igjen litt mandel pulp etter å ha laget melk og tenkte jeg kunne bruke restene i en god cookie
♥ Mandelmel – Smak av mandel passer jo for eksempel perfekt med marsipan for de av dere som liker det, oppskift på sunnere marsipan finner du blant annet her
Det er søndag allerede, med fri i morgen OG finvær meldt – så deilig. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Sunnere Livsstil. Noen spiser med smør og sukrin på, andre med syltetøy, gulost, brunost eller sirup. De er like fine å spise til lunsj som til kveldsmat, og med dette triste været ute er det ekstra hyggelig å lage noe godt inne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.