#kosthold #julebakst #oppskrift #fitness #fitnessmamma. 50 g Mandelmel . 1 ts Bakepulver. 1 Egg. 1ts nelikk. 1 rør stevia vanilje. 180 grader og la pepperkakene ligge i ca 10 min men følg litt med for de kan bli fort svidd. 1 ts. 1 Eg. 1ts nelikk. 180 g
Delfiakake er enhver sjokoladeelskers drøm, det er rett og slett en kake av massiv sjokolade. I delfiakake brukes tradisjonelt Per- eller Mariekjeks, men de glutenfrie mariekjeksene jeg får tak i inneholder melk, så jeg bruker glutenfrie havredigestivekjeks
Når dette er godt delt opp ( Smulete) blander du inn sukkeret. Del deigen i to like store deler. 200 gram smør300 gram hvetemel100 gram sukker1 ts vaniljesukker2 ss kakao. STek på 200 grader i 8 -10 minutter. 100 gram sukker. 1 ts vaniljesukker
Sett stekeovnen på 180 grader. Stek dem i 10-12 minutter. Jeg har nå lært meg at for å få kokosmakroner som er spø på utsiden og skikkelig seige inni, så er det vikitg at massen varmes opp, i stedet for å piskes
Disse matvarene reagerer kroppen min tydelig negativt på, men forskjellige symptomer. Agave inneholder mye konsentrert fruktose som kan ødelegge leveren, og kakao er veldig stimulerende
Jeg hadde selvsagt glemt å kjøpe mandelmel og brukte glutenfritt havremel i stedet. Det hørtes så godt ut og ikke minst enkelt ut, så jeg kunne nesten ikke vente med å komme i gang med den første julebaksten
Ville vi ha sjokolade var det bare å smelte sjokolade av ønsket type, dyppe bananisen oppi å vips så stivnet sjokoladen og du hadde en aldeles herlig bananis-pinne
4 egg + 1 egggule, 2-3 ss sukrin, 1 gnutta stevia, 50g smeltet usaltet smør, 1 dl grädde, 1dl kokosmel, 4 ss fiberhusk, 2 ts bakepulver, 1 pose saffran 0,5g og 1 egghvite for pensling. Bland så i resten, og la de heve i ca 5-10 min. Inn i ovnen på 175 grader i ca 15 min. 1 dl sukrin. 1 dl grädde. 1 dl kokosmelk. 200g kokos (ica´s egne har bare 1,5 g carbs pr 100). 1 pose saffran (0,5 g). 100g mørk sjokolade minst 86%. Smelt 1 dl økologisk usøtet peanøttsmør, i med 1dl peanøtter helst usaltede og tørrsistede, og vi tok litt tørrristede hasselnøtter også. Smelt 150g mørk sjokolade i vannbad og hell over, inn i kjøleskapet i en time. 1 dl sukrin. 1 dl kokosmelk. 200g kokos (ica´s egne har bare 1,5 g carbs pr 100). 1 pose saffran (0,5 g). 100g mørk sjokolade minst. 150g mørk sjokolade i vannbad
Nydelig. 150 g valnøtter. Pisk videre til du har en helt blank marengs (ca 10 min). Stekes på 150 grader i 15-20 min. 150 g valnøtter. 150 g. 15-20 min Marengs
Skrell eplene og kiwien, del i biter og ha alt sammen i en smoothiemaskin evt. Del1 av mine favoritt smoothier. 16. 2015 kl. 14. 17 i. 1stk Kiwi 1stk Eple 2-3dl Eplejuice ( alt etter hvor tykk du vil ha den) 1 bit ingefær 1-2ts Super Green Veggie powder. 16. 2015 kl. 14. 17 i. Tips en venn 1 av mine favoritt smoothier. 16. 2015 kl. 14. 17 i Veganske oppskrifter m. 16. 2015 kl. 14. 17 i Veganske oppskrifter m
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.