Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager tiljul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Tyske skiver – fra Mat på Bordet, fra Kakehuset. Fra min barndom er mine beste juleminner å lage sirupsnipper med Tante Ragnhild og spise Bestemors krumkaker
Ved overgangen til et lavkarbokosthold er det mange som kvier seg for å kutte ut brødet. Det ligger dypt i ryggmargen hos oss nordmenn at vi skal spisebrødskivertil frokost og lunsj
Disse brødene er supergode, og et "must" ijulen for meg. jul. sirupskake. Er littusikker på hvor vanlige de er i resten av landet, men her idistriktet er sirupskakejulebrødet fremfor noe
Her er det koseligejulehuseti kjøkkenet på Borgja gård i Bø. La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vipleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.