Denne oppskriften har jeg lært av en venninne av mamma. Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager tiljul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Disse brødene er supergode, og et "must" ijulen for meg. jul. sirupskake. Er littusikker på hvor vanlige de er i resten av landet, men her idistriktet er sirupskakejulebrødet fremfor noe
Konsistensen skal være omtrent som modell-leire. jul. Marsipan. Hva er vel mer "julete" enn det. Ferdigkjøptmarsipan er helt grei, men ingenting slår hjemmelaget
Spe med litt kjøttkraft og fløte til passe konsistens. La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vipleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.