I mellomtiden kommer jeg antageligvis til å dele noenjuiceoppskrifter med dere, for jeg har helt dilla (og så har jeg blitt litt lei av baking og anneneksperimentering på kjøkkenet av en eller annen grunn)
Hell på litt vann og la blenderen gå til du får en fyldig juice. Putt alle ingrediensenesammen med spinatbladene i enblender, tilsett gurkemeie, ingefær og limesaft
En rik kilde til både vitaminer og mineraler, som er særlig nødvendige i løpet av vintermånedene. Juicen har anti-inflammatorisk og antiseptisk virkning, og er derfor forebyggende mot forkjølelse og infeksjoner
Denne litt lune varianten med fin farge var nok til to tørste personer her i går. Til ca. Her drikkes det juice i alle varianter flere ganger i uka, og da denne er en ny variant, vil jeg dele den med dere
Dette er en av de nydeligste juicene jeg har laget. God fredag morgen. Er du nybegynner på juice, vil du mest sannsynlig digge denne og fortsette å lage den
Tilen porsjon trenger du. Etter frukt og grønt er blitt tiljuice, blander du i byggfiber. Serveres best avkjølt ved å tilsette isbiter eller knust is ved servering
Ein av mine favoritter fortiå e juice av appelsin, eple og gulrot. For 3 år siden fikk eg juicemaskintilbursdagen, og eg har perioder der eg bruke an mye. 1 grønt eple (e mye friskare med grønne enn røde epler i juice). 1 grønt eple (e mye friskare med grønne enn røde epler i juice)
Igår testet jeg en ny juice-oppskrift og både fargen og smaken var til å bli glad av. Oppskriften fant jeg i et ukeblad i en reportasje om Carina Dahlmann og juicing og jeg deler selvfølgelig videre
Juicen jeg har laget er med spirulina, men det smaker du ikke noe til. Det som er gøy med å lage sin egenjuice er at man kan være veldig kreativ og resultatet kan bli superbra
Hele julen har gått med til å prøve å ikke bli forkjølet eller syk på annen måte. Jeg har drukket juice og varmt vann med chilibiter oppi, jeg har spist C-vitaminer, Sambucol, mirakelpiller (fått fra envenninne), paracett m
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.