Utgangspunktet for denne oppskriften kommer fra en bok av journalist, historiker og chilientusiast, Francis X Tolbert, en mann som viet mye av livet sitt til denne kruttsterke og smakfulle kjøttgryten
Nylig spurte en journalist om hvilken middag jeg oftest vender tilbake til. Jeg tenkte meg litt om og kom til at det står mellom to middager jeg foretrekker mere enn andre til hverdags
I morgen får jeg besøk av en journalist, så kanskje jeg skal hive meg rundt og lage en kake. Da jeg begynte å lage sjokoladekrem av kokosmelk i fjor var det mange som ble inspirert, og det er ekstra hyggelig når man kan gi noen tips til de med allergier blant annet
Veldig hyggelig fotograf og journalist. Hei alle sammen. I dag har VG vært på besøk hos meg. Jeg måtte finne på noe skikkelig godt å lage og da ble det blueberry cupcakes
Nå kommer det en journalist fra DittOslo som skal skrive en bakesak, veldig gøy. God formiddag. En venn av meg skal feire bursdagen sin i morgen og lurte på om jeg kunne bake noe
På ein reportasjetur til vin-området Rioja for mange år sidan som journalist blei eg fortalt at slike dessertar eller matrettar ofte har oppstått fordi enorme mengder eggekvite blei brukt for å klare vinen under produksjonen av raudvin
Hun som fotograf, jeg som journalist. Da intervjuet var ferdig- 20 min på overtid var vi bestevenner og vi møtte noen franske journalister på vei ut som lurte på hvorfor han var så blid
I februar ble jeg invitert sammed med et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
The inventor, bartender Joe Sheridan, later moved to San Francisco and worked at the Buena Vista Cafe where journalist Stanton Delaplane of the San Francisco Chronicle had brought back the secret formula from Ireland and started one of the world’s most famous drinks
I åra eg arbeidde som matglad journalist lærte eg aldri meir om grilling – eller barbecue som den mildaste og mest langvarige metoden heiter i Amerika enn av møta med Craig Whitson
Jeg ble kontaktet av en journalist fra VG for kjempelenge siden i August. Hun hadde lagt merke til innlegget mitt “100 grunner til at sukker skader helsen din“, og siden jeg, i følge VG, har kompetanse på området, og prøver å holde meg unna raffinert sukker – lurte de på om jeg ville være med og svare på noen spørsmål om det
Journalist Kristine Grønhaug, matblogger Mia (Mias Mat), kokken Ivano Poletti og meg. Ivano, Luisa, Federico og Michele ønsker velkommen til Bologna i Norge
Baktanken var at vi som bloggere og journalister skal inspirere folk til å lage maten selv, etterspørre det som koster mer, men smaker mer og gjør bedre for både helse, miljø og kultur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.