400 g revet gulrot200 g revet eple100 g hakket, mørk sjokolade uten melk, gluten og soya (gjerne hjemmelaget)Vend først melblandingen så resten inn i eggeblandingen med en slikkepott. 400 g revet gulrot. 200 g revet eple
Oppskriften ble klippet ut fra Mor Hubro/Norsk Ukeblad for cirka 20 år siden, og der går de under navnet "virkelig gode havrekjeks". 3 dl hvetemel. 3 dl hvetemel
Visste du at en litt heftig antibiotikakur eller en matforgiftning på reise i utlandet kan føre til at tarmen kommer i ubalanse -gjerne for resten av livet om du ikke gjør noe med det
Nylig fant jeg en nedstøvet CD fra russetiden og sangene vekket opp minner fra tiden med den fullpakkede Mazdaen med gode venner og skyhøy partystemning til ”Fjern deg” av Karpe Diem
Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
For de av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg elsker nugatti. Jeg er ikke noe fan av sjokoladepålegg hver dag, på matpakker, turer osv, men så lenge man har noen regler på det og barna vet om disse reglene er det så absolutt innafor
4 dl store havregryn5 dl kokende vann1 dl kulturmelk/kefir1 finrevet gulrot25 g gjær1 ts honning2 ts saltca 10 dl hvetemel1 ss mykt smør. Hell kokende vann over havregryn , la stå ca 30 minutterHa i gulrot og kulturmelk, sjekk at temperaturen er passe lunken, ha så i gjær, salt, honning og nesten alt hvetemelet. Spe med resten av hvetemelet til deigen såvidt slipper bollen, kna til sist inn 1 ss mykt smør. Legg bollen på et kjøkkenhåndkle strødd med hvetemel og litt havregryn,dekk til med plast eller hvelve en stor bakebollle over, ettehev ca 30minutter
2 ss hvetemel haes over løken og røres sammen. 2 ss hvetemel haes over løken og røres sammen. Denne gangen snakker jeg om den retten som heter "Ferskt kjøtt, suppe og sursøt løksaus"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.