Jeg har merket meg at det er en del matvarer som havner oftere i handlekurven enn andre, og som har blitt et fast inventar enten i tørrskapet eller kjøleskapet
Jeg lovte at jeg skulle prøve å få Trine til å gi meg oppskriftene. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Under finner du link til mine andre Jeg er ikke et orakel. Å, kan jeg få smake. Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at der er noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
Jeg lager ikke mat for å flotte meg, jeg lager mat fordi jeg elsker det. Kaller du meg snobb nå. Jeg hadde ikke tenkt å gjøre det, men jeg gjør det allikevel
På fant jeg oppskrift til den berømte gulrotkaken fra møbelforretningen R. Ikke trenger du å advare noen mot at kaka er glutenfri heller, denne liker alle
Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si at jeg elsker virkelig ny spennene matretter, problemet er bare det at jeg klarer for dundre megikke å uttale hva retten heter
Jeg gleder meg. I kveld skal jeg grille med faddergruppa. Og siden jeg er litt lei av grillpølser, har jeg tenkt å grille grønnsaker i folie med olje og hvitløk
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Jegskjønner at jeg kommer til å gå inn til Nicole med rumlende mage. I can start wearing high heels again… Nå skal jegikke banne på at det samme skjer med Katie Holmes, men følger hun i Kidmans fotspor er det håp
Ok, jeg baker ikke denne hver eneste fredag, men få ting er så enkelt og så digg. Oppskriften er hentet fra en av de mange kokebøkene jeg har fått i bursdagsgave
DET VAR BARE TIL JEG BESTEMTE MEG FOR Å BRYTE DEN DÅRLIGE SIRKELEN. Så lette jeg rundt i egne oppskrifter, på nettet, prøvde å huske hvordan de smakte og så ut når andre har laget dem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.