Av og til skulle ein ønske ein kunne sjå inn historia si glaskule, og avsløre kven som i ein lys augneblink fann ut av det lite kjøttfylte stykket mellom ribbene og halsen på sauen og lammet kunne fyllast med litt meir kjøtt, krydder og andre godsaker, og rullast i hop – for deretter å kokast og leggast i press
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull tiljulefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager tiljul. Jeg synes bollene blir best hvis man ikke tilsetter for mye ris i […]
Dette er grunnlaget jeg bygger meg på, men hva skaljeg lage utover de to. Så jeg har gjort litt research på dette og deler med dere denne lange listen til inspirasjon
Det har jeg spist hvert eneste år så lenge jeg kan huske. Ønsker dere alle ei god jul med mye god mat, familie, venner og forhåpentligvis tid til å slappe av
Vi skal alle ta med litt mat til en liten buffet, jeg tar med meg en pai med røkelaks. Den har fulgt oss i mange generasjoner og det håper jeg den kommer til å fortsette og gjøre
Den skal være smørbar-er den for hard. For litt mer "julete" smak, kan du tilsette en dråpe eller to peppermynteessens, eller knuse litt candy canes og ha i fyllet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.