Strø over litt havsalt og sett til avkjøling. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Alene synes jeg det holder med et par ruter, men det er litt avhengig av hva det er søtet med. Samboeren min (som i utgangspunktet var litt skeptisk til dette sukkerfrie godiset) spiste vel opp flesteparten av disse og mente de var bedre enn Brynild sine
Mine små ildfaste former er klareBrandad ligner litt på mousse, pate' eller kanskje grateng. Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk
Hadde det vært opp til meg skulle alle sammen fått en hver. Det var i grunnen enklere enn jeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilken konsistens som er best for penest resultat
Jeg synes det er en egen sjarm med disse begrepene fra en forgangen tid hvor det virker som om tempoet var roligere og menneskene tok seg tid til slikt
Og så har vi værtlitt mer kreative i hobby kroken våres =). Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp
Men den her, den var god, svært god, vidunderlig, fantastisk osv. Jeg er ikke noe glad i kaffe, jeg kan ta en latte med smak i når jeg er på caffe, og syns det er helt greit
Det viktigste supermat-”hypen” har gjort for meg, harvært å lede meg fram til å forstå viktigheten av et rent og naturlig kosthold med naturlige råvarer som blant sunt fett, mye økologisk frukt og grønt, kjernesunn mat, eliminering av raffinert sukker, osv
Til servering, lag en salat av crispi blandet med litt ruccula og evt. Med en sommerlig rett med masse grønt som dagens gastronomiske mål, gjøv jeg friskt løs på grønnsaksskuffen i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.