Imorgen drar jeg på tur til Pyrineene med min gode venn Mark. Derfor litt kraftmat på en torsdag hvor både sviddå og min nyervervede trykkoker fikk prøvd seg
Bomullsgarn er min favoritt. Men jeg fant ei side hvor mønsteret på ei heklet ape lå. Lykke til. Men jeg valgte å gå ned en pinnestørrelse for å få en tettere finish
Kraften blir ekstra god om du har i krydder, urter løk og andre smaksfremhevere mot slutten av trekketiden, men ettersom jeg bruker kraft i så utrolig mange retter, foretrekker jeg å lage en mest mulig smaksnøytral kraft som kan transformeres til alt fra tomatsuppe, risotto og til coq au vin
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften
Jeg lovte at jeg skulle prøve å få Trine til å gi meg oppskriftene. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Sånn som nå dro vi på en liten tur som ikke var planlagt, og jeg måtte bare legge det til side. Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Spesielt til Currywurst, som er min favoritt i utvalget fra Pølseveven. Vin til pølser kan være denne nydelige Rieslingen, som passer vakkert til pølser med litt krydder i
Jeg har fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeg har fått. Minner om bringebærdropsene til Brynild (de klassiske, vet du
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.