DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Brød og bakverk. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Herkommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Men, nå erjeg voksen. til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg. Karbonadedeig stekes med finhakket hvitløk, rødløk, litt tomatpuré, gurkemeie og tacokrydder
Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at derer noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
I går bakte jeg mine første smørkjeks, og jeglover - det er ikke siste gang. Smørkjeksene ble virkelig kjempegode - kanskje ikke akkurat som Butter Shortbread fra Walkers, men likevel
februar, er å spise sprøstekte torsketunger sammen med min elskede. Torsketunger med brunet smør og gulrotsalat med appelsinsaft, og en god hvit burgunder med litt eik i seg, får mor hjemme til synge sanger hun ikke visste fantes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.