Jegmener at duspiser for lite. Når jeg får inn kostholdsplaner til analyse er det nemlig noen ting som går igjen hos veldig, veldig mange og det er ikke for mye mat, nei det er for lite mat som inneholder sunt fett, esensiellle amionsyrer (protein) og nok frukt og grønt
Om du blir støtt av å lese om bæsj, så anbefalerjeg deg å stoppe nå, for her blir det nesten like mye snakk om bæsj som det er i Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans
Jeg satt å smile bredt da jeg spiste denne frokosten her om dagen, for åh, så godt. Denne frokosten lages nemlig kvelden før, klargjør seg i løpet av natten og er klar til å spises når duer klar for frokost
Ååå som jeg har GLEDET meg til å fortelle dere om disse. Jeg må innrømme, jeg var veldig skeptisk. Det ser kanskje ut som helt vanlig pølser, ja du vet, de som man kaster i seg de ettermiddagene hvor storebror skal på fotballtrening og vesla på turn
Jeg skrev opp en cirka-oppskrift underveis, og den er som følger. Rundstykkersmaker alltid fortreffelig ved siden av supper - hva med å slenge sammen noen mens duventer på at suppen skal bli ferdigkokt
Prøv det, og du vil forstå akkurat hva jegmener. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige bollerer ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Så da ble jeg veldig imponertover meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Om du skal nedover langs disse traktene i sommeranbefalerjeg en biffmiddag på Restaurante Sur. Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.