Jeg har merket meg at det er en del matvarer som havner oftere i handlekurven enn andre, og som har blitt et fast inventar enten i tørrskapet eller kjøleskapet
Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Når ovnen er varm, og brødet har stått ca 30 minutter, tar du ut den varme gryten,og slepper brødet forsiktig oppi
Jeg bruker en vannbadkjele som jeg kjøpte her. Vår ble kjøpt i fiskeforretningen i Nevlunghavn. Kjelen er ypperlig til bearnaise, hollandaise, zabaione, vanlig eggedosis og varmeømfintlig mat som du helst ikke vil skal brenne seg fast
Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at der er noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
Jeg hadde ikke tenkt å gjøre det, men jeg gjør det allikevel. Spøk til side så tror jeg at både undertegnede, dere svært sympatiske lesere av bloggen og andre matbloggere i universet er opptatt av at mat skal være godt, pent og interessant
Som pauseunderholdning tittet vi på den sesongen av Hele Norge Baker som var igang, og pappa mente at dette burde jeg melde meg på… Så når vi kom hjem til Vikersund, og jeg en kveld satt på kjøkkenet og ventet på en kake som måtte steke ferdig, så sjekket jeg ut reglene for å melde seg på… å det var jaggu ikke lite de skulle vite
Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si at jeg elsker virkelig ny spennene matretter, problemet er bare det at jeg klarer for dundre meg ikke å uttale hva retten heter
De ble kjempegode. I kveld skal jeg grille med faddergruppa. Og siden jeg er litt lei av grillpølser, har jeg tenkt å grille grønnsaker i folie med olje og hvitløk
Stjernene skulle jo egentlig hatt natten over til å tørke, men det var det jo ikke tid til så da kjevlet jeg de tynnere enn jeg normalt ville hatt, slik at de skulle få tørke litt
Selve nissene som ble kjøpt der får jeg ta bilde av senere og legge inn i bloggen. Men altså det kom inn Nisser når jegvar der nede og leverte litt "utgåtte" ting for meg
I tillegg fikk vi lære hvor gode oster som ble laget i Tasmania. Vi skulle være i Byron Bay i to måneder, der mannen min skulle ha fødselsperminsjon mens jegvar på et to måneders Iyengaryogakurs med Glenn Ceresoli
Deretter bruner jeg kjøttet på alle sider i en varm stekepanne. Først stikkerjeg inn så mange hvitløkbåter(fedd) som jeg bare kan klare å plassere i låret
Det er ikke den store variasjonen av pålegg som er den store vinneren på vårt frokostbord. Det er ikke mer enn den tid en trenger for å komme seg på beina og pusse tenner, så er sconsene ferdige
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.