På denne måten har de en rett kant, som de kan stå på i serveringsfatet. Mye kan gjøres på forhånd. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Jeghar kuttet sukker to ganger, den ene gangen var omtrent da jeg startet denne bloggen, og nå igjen i januar etter en graviditet og barseltid i skolebollens og melkesjokoladens tegn
Det er merkelig at noen bilder snur seg selv, ja, ja dette er dagens trim. Se på dette, hun har lovet meg å vise meg hvordan hun gjør det en gang, kanskje jeg kan lokke henne til å lage en liten videosnutt
De har utnyttet den på så mange måter at vi bare kan bøye oss i støvet. Mine små ildfaste former er klareBrandad ligner litt på mousse, pate' eller kanskje grateng
Jeg måtte bake de i kveld og tar de med på jobben i morgen, da blir jentene sikkert glad. ♥ eller en gave til de som har alt i en søt og fin boks med stor sløyfe på ♥
Jeg stakk innom verdens beste grønnsakssjappe som ligger på Vinderen. Og siden jeg er litt lei av grillpølser, harjeg tenkt å grille grønnsaker i folie med olje og hvitløk
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Selv om jeghar spurt ei venninne om hun kan lære meg det der
Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.