IV´s hjemmelaget lasange
Food By Victoria | Follow my love for food
Food By Victoria | Follow my love for food
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 gram kjøttdeig/karbonade/svin/kylling
  • 2 gulrøtter 1/2 paprika 3 vårløk
  • 1 selleri
  • 1 store neve spinatblader
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 boks tomatpure
  • 3-4 hvitløksfedd 1 teeskje sukker
  • 1 gul løk
  •  
  • Permesan ostesaus
  • 2 spiseskjee Smør
  • 4 spiseskjeer Hvetemel
  • 47-8 dl Melk
  • 5 spiseskjeer Permesanost (Rema 1000 selger permesan i poser til 8 kr stk a 40 gram)
  • 1 ts Malt muskat
  • Smak til med salt og pepper
  • 3. Smelt smøret på lav varme, og tilsett hvetemel. Spe inn melk under omrøring og la den koke i 10 min Tilsett permasanost og smak til med muskat, salt og pepper.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.