Jeg har laget en tomatsaus som er veldig god. "Italiensk" tandoripizza. Nå skal du lage tomatsausen. Jeg har laget en pizza med italiensk bunn ( Tynn og sprø) men med litt spicy fyll, som smaker litt India
For eksempel hvor syrlig eple er og hvor stort hodekålen og gulrøttene er. En dag kom jeg til å tenke på at jeg skulle forsøke å lage italiensk salat selv
Form til like store boller ( som på bildet over ) og kjevle ut så tynne som du klarer. Trykker dere på navnet hans kommer dere rett til videoen hvor han viser steg for steg
Det er blitt så populært at vi har lagd pizza på jobb og for andre venner og familie. Bland tomatene og tomatpure i en bolle og kjør over med en stavmikser
Legg kjøttet ut over på et stort fat eller seks tallerkener. Rettene kan selvsagt også lages for hver sine anledninge og gjør seg utmerket på et tapasbord
Jeg foretrekker alltid å bruke ferske råvarer, men når det kommer til ferske tomater i Norge så er de dessverre, sure, umodne og harde, og må gjerne ligge dagesvis på kjøkkenbenken for å modnes
Siste munnfull før forretten var crostini med geitost fra Håøya og – nei, ikke de klassiske bruchetta-tomatbitene, men her altså sommerens norske jordbær barinert i basilicum og litt sukker
Smak begge sausene godt til før du legger dem lagvis i ei smurt lasagneform – er det store biter av grønnsaker i tomatsausen, så kan du bruke stavmikseren noen sekunder
Den passar også utruleg godt til eit raust stykke smørsteikt torsk og ein grønn salat. I dag får du oppskrift på ein meir avansert italiensk variant av potetmos, med urter, parmesan, kvitlauk og olivenolje
Men denne retten er en av de som man får servert på en liten tallerken sammen gjerne med litt oliven, litt lekker parmaskinke, noen artisjokker og andre italienske lekkerier
Fordel over osten og ha tomat, sopp, reddik, hvitløk og salvie oppå. Jeg har prøvd mange forskjellige oppskrifter på pizzabunn, men for ei tid siden fant jeg en fantastisk oppskrift
Bruk håndkraft eller kjøkkenmaskin for å sikre at det blir ordentlig godt og jevnt blandet. Ha så i kjøttkraft, vann, tomatpuré, hvitløk, basilikum, persille og hermetiske tomater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.