Underveis fant jeg ut at å trekke ting med sjokolade ikke var så enkelt siden halvparten av 'deigen' datt ned i sjokolademassen som igjen stivnet av det
Bakes i to runde former, 20 cm, eller en rund form, 28 cm. Stekes i ovnen i 25-30 minutter. 225 g smør. 225 sukker. 2 appelsiner (til kaken, appelsinkremen og glasuren). 225 g hvetemel. 125 g smør. 225 g melis
Pisk eggeplommer, fløte og halvparten av parmesan. Carbonara500 gr spagetti200 gr bacon eller pancetta4 eggeplommer1,5 dl kremfløte150 gr nyrevet parmesansalt og peppersmørSkjære bacon i terninger, og stek i smør til det blir sprøtt. 200 gr bacon
Sør-europearen er ikkje så glad i røykt spekemat som vi her i nord. Det kan vere ein av grunnane til at pancettaen – Italias svar på bacon eller flesk – sjeldan er innom røykomnen
♥ 2 gule løk. ♥ 2 små selleristenger. ♥ 2 små gullerøtter. ♥ 2-3 hvitløksfedd. ♥ 2-3 ferske rosmarinstenger eller 2-3 ss tørket rosmarin. Du kan gjerne bruke 2 aubergin eller 2 squash i stedet – jeg bytter alltid litt på det. Pasta alla Pia 2016-08-3112. Ingredients olive oil for frying 2 brown onions 2 celleri sticks 2 small carrots 2-3 garlic cloves 1 eggplant 1 zucchini 2-3 rosemary branches or 2-3 ts dried rosemary 350g tomato passata* pasta water 4-8 ts balsamica vinegar 1 glass red wine salt and pepper 400g pasta. Relatert 2 gule løk. 2 små selleristenger. 2 små gullerøtter. 2-3 hvitløksfedd ♥ 1 aubergine**. 2-3 ferske rosmarinstenger eller. 2-3 ss tørket rosmarin. Du kan gjerne bruke 2 aubergin eller 2 squash i stedet – jeg bytter alltid litt på det
1/2 avocado. 2 tomater uten «fyll». Parmaskinken ble sprøstekt på 200 grader i 10 minutter. Ostesmørbrødet ble stekt på 200 grader i 17 minutter (kommer an på ovnen, og hvor godt stekt du vil ha det). 1/2 avocado. 2 tomater uten «fyll»
125 gram hvetemel. 125 gram kastanjemel(ikke et must kan glatt byttes ut med hvetemel). 1/2 dl lønnesirup. 1/2 ts vaniljekorn eller innholdet fra en vaniljestang. 2 egg. Stek på midterste rille i 20 min. Ta den så ut av ovnen, finn frem en sylskarp kniv og skjær skrått i 1 1/2 cm tykk skiver. 125 gram hvetemel. 125 gram kastanjemel(ikke et must kan glatt byttes ut med hvetemel). 1/2 dl lønnesirup. 1/2 ts vaniljekorn eller innholdet fra en vaniljestang. 2 egg Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Stek på midterste rille i 20 min Ta den så ut av ovnen, finn frem en sylskarp kniv og skjær skrått i 1 1/2 cm tykk skiver
2 dl vann1/2 pk gjærCa 5 dl hvetemel1 ss Olivenolje1 ts Salt. Elt sammen ingrediensene til deigen og sett den på et lunt sted til heving i 20 min. Sett stekeovnen på 225 C°Kjevle ut deigen på en stekeplate så tynn du vil ha den og legg et tynt lag med tomatpuré. 1 2 dl vann. 1/2 pk gjær
200 g grønn squash i skiver- så i mindre biter. Sett pannen i stekeovn på forvarmet ovn på 200 grader, og sett øverst til eggene har stivnet. 200 g grønn squash i skiver- så i mindre biter
2 pk NÅ paibunn fra Tine. 2 ss olivenolje. 250 gr revet ost (Norvegia 4 oster). Stekes på 200 grader i ca 20 minutter. 2 pk NÅ paibunn fra Tine. 2 ss olivenolje. 11 egg 250 gr revet ost (Norvegia 4 oster)
Skrevet 02. 2017 klokken 21. Den ligger i Trondheimsveien 2 i Oslo. en liten bit italia. 10. 41. I dag var jeg så heldig å bli invitert med på et pastakurs, og for en som elsker pasta så er jo det helt perfekt
200 gr. babygulerøtter 2 røde paprika 3 ss solsikkeolje 3 dl grønnsakbuljong 1 sitron Grønn pesto Salt og pepper Kutt opp grønnsakene og legg de i en ildfastform. 200gr. 20 minutter ~*♥*~ Serveres med. 200 g. 2 røde paprika. 200gr. 20 minutter
INGREDIENSER (2 personer)5-6 tomater1/2 løkBasilikumbladerOlivenoljeBalsamicocremeBrødskiver 2-3 hvitløksfeddSalt & pepper Del hvitløksfeddene i to og gni inn brødskivene med snittflaten av feddene. 2 personer. 1/2 løk
1 1/2 dl lunket vann. 2 ss olje. Stekes på 250 grader i ca 15 min. 1 1/2 dl lunket vann. 2 ss olje. . Siden jeg har lagt ut pizzafyll, kommer oppskrift på bunn i dag, det er jo fredag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.