Jeg har tidligere brukt ferdig paibunnfra Tine, og har vært veldig fornøyd med det, men etter å ha fått spørsmål om hvorfor jeg ikke lager bunnen selv, var det vel på tide på prøve dette
I dag vil jeg dele en fantastisk sjokoladekake oppskrift med dere. – Når sukkeret har fått en fin og gyllen farge trekker du kasserollen bort fra varmen og heller i kremfløten og vanilje ekstrakt
Med denne oppskriften er det nesten umulig å feile. Denne kaken smaker enda bedre dagen etterpå. Denne kaken er så utrolig enkel å lage, og den blir stor, saftig og veldig god
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Framgangsmåte. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. … denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Stikk bunnen med en tannpirker (i tre) eller lignende. Smelt smøret på svak varme sammen med kakao. Når glasuren er helt kald, pisker du den opp med en elektrisk visp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.