Salade Nicoise. Salade Nicoise. 1/4 ts salt. 1/2 ts sukker. 1/4 ts salt. 1/2 ts sukker. Halloen. En god salat kan være et helt måltid i seg selv og den kan brukes som fullverdig middag eller lunsj
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Salade Niçoise (som altså betyr Nice-salat) bringer fram mange gode reiseminner for meg. Spesielt husker jeg en sykkeltur i Provence der jeg bestilte Salade Niçoise til lunsj på en liten, småshabby bistro
Dette er en avart av det som i USA kalles Rice Crispie treats, hvor man blander smør og smelta marshmallows med frokostblanding (helst Rice Crispies) og deretter deler det opp i biter
Alle disse ingrediense blandes og kjøres i mikser/stavmikser. 1/2 tsk kanel. 3/4 tsk muskat. 1/4 kopp ferskpresset limejuce. 2 kopper med fersk/moden mango, kuttet i terninger. 1/4 kopp ferskpresset limejuce. 3/4 kopp kremfløte. 1/2 tsk kanel. 3/4 tsk muskat. 1/4 kopp ferskpresset limejuce. 2 kopper med fersk/moden mango, kuttet i terninger. 1/4 kopp ferskpresset limejuce. 3/4 kopp kremfløte
1/2 dl lettrømme. 1/2 ts salt. 1/2 dl lettrømme. 1/2 ts salt. Hjemmelaget er faktisk mange ganger bedre enn kjøpt, og spesielt gjelder det denne sausen
Ganske dyrt om man trenger 1/2 kg. 100 g hvetemel100 g kaldt smør i terninger1/2 ts saltnoen spiseskjeer isvannKjør mel, smør og salt i en food processor til alt er smuldret. La den hvile i kjøleskap i minst 1/2 time. 1/2 ts salt
1/2 løk. 1 liten boks kokosmelk(1/2 stor boks). 1/2 løk. 1 liten boks kokosmelk(1/2 stor boks). Kombinasjonen ananas og kokosmelk får meg til å drømme om sol og late dager
Lunchbox treats heter disse små knasende godbitene fra Nigella. Jeg vet ikke om jeg ville sendt med dette i matpakken til barna våre (skjønt, jeg har bodd i England og er klar over at matpakkevanene der er noe annerledes enn våre), men uansett når de spises er de sprø, søte og gode
There is something about the dressing to Caesar salad. Cæsardressing / Cæsar dressing. It is creamy, it has a tart and sharp flavor and it gives the salad a character
/. F. r. e. d. a. g. s. p. i. z. n. k. o. t. v. f. m. j. ø. b. l. ,. å. h. u. y. N. O. D. 2. 8. -. 1. 0. (. ). C. 5. c. S. æ. B. R. E. I. G. L. 3. 4. n g. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.