Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus og parmesan. Smak til med salt og pepper. Kylling Parmesan (Chicken Parmesan) er en tradisjonell italiensk rett som har vært populær i mange tiår
Mens sausen koker brunes kyllingbiter sammen med baconstrimler, salt og pepper i litt olje. Smak til og server rykende varm med pasta etter ønske of Parmesanost
Kyllingbitene kan enten frityrstekes i en kasserolle eller i en wokpanne med mye olje. Hunan er en provins sørøst i Kina der maten er kjent for å være sterkt krydret med dype farger
Skjær kyllingkjøttet i biter og bland dette godt med marinaden. Men må ærlig innrømme at det ofte blir det samme som kommer på bordet, (kjøttdeig iblandet ferdig pulverkrydder fra super'n med diverse tilbehør)
Kutt kyllingfileten i små terninger og stek den. Cut the chicken in dices and fry it. Salad (I used fresh spinage, bell peppers, tomatoes and red onions)
GA_googleAddAttr("Tag", "oppskrifter-med-kylling"). An historic recipe dating back to medieval Wales, Chicken and Leek Pie offers incredible, comforting flavours and simple luxury
Tilsett kyllinglårene og krydre alt med salt, pepper og oregano. Du kan også lage dette med lammekoteletter, men da ville jeg brukt rosmarin istedenfor oregano og droppet sitronen
Kaninkjøtt er hvitt og magert og kan minne litt om kylling men er "hardere" i konsistensen. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet her, sausen ble helt himmelsk og den kommer jeg til å lage flere ganger men da medkylling eller svinekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.