iPhone sin autokorrektur er. iPhone sin autokorrektur er ganske irriterende. ♥ 50 g sukker. ♥ 50 g hvetemel. ♥ 0,5 ts bakepulver. ♥ 5 dl kremfløte. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 15 minutter (se tips). Sett formen kaldt i 5-6 timer eller over natten, så jordbærmoussen stivner. ♥ 50 g sukker. ♥ 50 g hvetemel. ♥ 0,5 ts bakepulver. ♥ 5 dl kremfløte. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 15 minutter (se tips). Sett formen kaldt i 5-6 timer eller over natten, så jordbærmoussen stivner. 45. 50 g sukker. 50 g hvetemel. 0,5 ts bakepulver. 5 dl kremfløte. 50 g sukker. 50 g hvetemel. 0,5 ts bakepulver. 5 dl kremfløte
Og blir ofte liggende med iPhonen min og surfe på Foodgawker. Legg deigen på et bakepapir eller silikonmatte dekket med litt mel, og kjevle ut til en runding på ca 35 cm i diameter. 5 cm igjen rundt. Stek i forvarmet ovn, på 175°C i 45 minutter. 150 gram sukker. 150 gram sukker
Litt upraktisk å ha oppskriften på Iphone – men dette var en enkel oppskrift så da gikk det greit. 5 ss sukker. Stek kaken midt i ovnen på 180 ºC i ca 50 minutter. 5 ss sukker
) Men er ikke så fornøyd med oppsettet - synes den er vanskelig å bruke fra mobil (iphone). 2015 kl. Kommentarer(5). 5 kommentarer. 2015 kl. 2015 kl. 53. 2015 kl. 2015 kl. Skrevet av Desiree den 05. 2015 kl
Fotosession med iphonen så beklager litt crappy bilder. 4,5,4, 3,5 og 3. Totalt satt jeg på 12 hesper (5 grønne, 3 mellomgrå, 2 brune og 2 lys grå). 5 grønne
150g smør1 dl melis3 dl hvetemel1 eggeplommeOg sånn lager du paien. Legg deigen innepakka i plast i kjøeskapet i minst 1,5 t. Trykk så deigen ut i en paiform (26 cm)Prikk bunnen med en gaffel, og forsteik i 5 min. 3 eggeplommer1 dl sukker1 ts vaniljesukker1 ts kanel2,5dl fløteOg sånn lager du fyllet. i 30-35 minServer den kald eller lunken med lettpisket krem, crème fraiche eller vanilje kesam. 150g smør. 5 min på 200gr. 2,5dl fløte
Du finner den både for Iphone og android. Publisert 15. 05. 52. I løpet av denne perioden gikk jeg ned ytterligere 5-6 kg, men jeg ble voldsomt plaget av halsbrann noe som skapte ubehag i halsen. Etter jula begynte jeg som nevnt ovenfor på et ganske tøft treningsprogram og i kombinasjon med et strengt kosthold som ikke hadde rom for utskeielser (jeg skeiet ut flere ganger likevel) gikk jeg ned ytterligere 5 kilo og ligger nå der jeg vil ligge, vektmessig. 52
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Her om dagen fikk jeg meg et program på min Iphone som heter Instagram. 350 g mel. 35 g maizena. 450 g sukker. 250 ml melk /kremfløte. Inn i ovnen på 160 grader i cirka 25 minutter, sjekk etter 20 minutter. 350 g mel. 35 g maizena. 450 g sukker. 250 ml melk /kremfløte
50 g Sandnes garn babyull lanett 1012. 50 g Sandnes garn babyull lanett 2531. 2,5. Mønsteret passer spesielt godt til iPhone 4 og 5 i størrelsen og helt greit til en iPhone 6. kan gjøre for at den skal passe bedre til en iPhone 6 er å gå opp en pinne størrelse. 50 g Sandnes garn babyull lanett 1012. 50 g Sandnes garn babyull lanett 2531. 2,5
Bildene er tatt med iPhone og dessverre er ikke kvaliteten 100%. Nyttårskaken 2014/2015. Jeg er glad i å lage kaker og prøver gjerne ut nye oppskrifter
Og det kommer fra henne som blogget med sin iphone 4s i nesten to år. 500 gram blandene rotgrønnsaker. Skrell og del opp grønnsakene Hell over litt olje, salt og pepper Stekes på 250 grader varmluft i 15-20 minutter avhengig av hvor bløte du vil ha dem. 250 g. 15-20 minutter avhengig av hvor bløte du vil ha dem
Det blir heller slik at jeg samler opp alt jeg har lyst til å lage på notisblokken på iphonen og gleder meg til helgen når jeg endelig skal få bedre tid
Den mobilholderen er for øvrig veldig smart da den passer til flere ulike iphone’r og ipod’er. 5-6 sopp. Ha alt over i en ildfast form, fordel osteskivene over og gratinér i ovnen på 210 grader i 20-25 min. 5-6 sopp 3 tomater 1/2 boks svarte bønner (eller kidney). Ha alt over i en ildfast form, fordel osteskivene over og gratinér i ovnen på 210 grader i 20-25 min
( beklager at jeg ikke linker - blogger fra iPhone og har ikke funnet ut hvordan jeg linker enda) Jeg har en tendens til å endre oppskriftene litt da sånn at de blir tilpasset min gane og hva jeg har i kjøleskapet *smil*I går laget jeg lunsjmuffins og folkens - disse ble gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.