Er du virkeligi slaget kan du jo også bake dissedeilige enkle Kuvertbrødene å ha til. Det smaker mye bedre med hjemmelaget og jeg liker en litt tykkere konsistens på suppen enn du får på pose
Men denne suppen tar ikke så lang tid å lage, ogden var enklere enn jeg trodde. Tilsett deretter hvitløkogchilli (husk å ta ut frøene) og la det steke litt på middels varme
Mot slutten av koketiden tar du suppen vekk fra plata og moser suppen med en stavmisker for å få den jevne og kremete kosistensen som gjør suppen ekstra god
Dennetomatsuppen er laget på mutti tomater, paprika, løk, hvitløk, gulrot ogchili. Hvisdenitillegg er meatfri på en monday, laget fra bunnen og superenkel å tilberede
Skrell løken og ha deni lag med tomatene sammen med uskrelte hvitløksfedd. Glem Toro, dette er tomatsuppe med ovnsbakte tomater oghvitløk, oghvis du vilgi suppen et litekick kan du ha i en chili eller to
Dennetomatsuppen ble en ny favoritti huset ogorginaloppskriften er hentet fra TrinesMatblogg. ) For at tomatsuppen skal bli glatt ogfin, går du over med en stavmikser (evt
Om suppen er for tynn, kan du riste ut maisennai kaldt vann og ha oppi - la det da koke opp. Jeg trodde han ville være fornøyd med kun makaronioppi (jeg har prøvd å gi han hardkokt egg før uten hell), men han skal gjøre alt vi gjør for tiden så egg skulle selvfølgeligogsåoppi – og nå gikk det ned på høykant
Ha dentilbakei gryten ogtilsettlitt fløte om man vil runde av smaken litt. Og har du enda ikke prøvd ost itomatsuppen, så anbefaler jeg det på det sterkeste
Vi gjorde en vriog hadde i noen pølsebiter. Serveres med godt brød og kokte egg. Oppskriften på dennenydelige hjemmelagde tomatsuppen har vi lånt fra serien «Enkle hverdagsretter» i adressa
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.