Men jeg har funnet ut at kunsten er bare å servere og late som ingenting. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Men av og til er det liksom ingen vei utenom. Siden jeg har en glutenallergiker i familien har jeg etter hvert fått en del erfaring med glutenfri bakst
Vær nøye med smørningen, og klipp gjerne av litt i kantene for åfå minst mulig svinn med smørning. Stek lefsen på begge sider, snu flere ganger, den skal bli brunprikket
Hell kaffen med de smeltede platene i blandingen sammen med to doble plater med hakket daim. Bunnen kan bli litt klissete så jeg bruker åsnu den før jeg heller på røren til kaken, da får jeg den tørre delen mot kakefatet
Ja her går det i lavkarbo om dagen. Ta ut formene og snu dem. Men dere får holde ut. Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale disse knekkebrødene til andre som ikke lever på lavkarbo
Om man i tillegg smøre med olje er det bare åsnu jernet og kaken faller ut. Det er vel hennes, min farmor og ikke minst Ingrid Espelid som har fått meg genuint internert i mat og matlaging
De fleste som har forsøkt å lage french frittes av søtpotet vet at det rett og slett ikke går. Selv om man dypper dem i olje og mishandler dem på sterk varme blir de bare ikke sprø slik som chips skal være
Miks omelettblandingen og hell blandingen over på en stekeplate ikledd bakepapir. Når den er ferdig er det viktig at den avkjøles helt før du legger et bakepapir oppå og snur den oppned
Pass på at fondanten ikke klistrer seg fast i bordet, såsnu den og dryss med melis mens du kjevler. Da lillebroren min, Christian og vennen hans Mathias skulle feire bursdagen sin, ville de ha en Angry Bird kake, og så snill som jeg er bakte jeg det til bursdagsbarna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.